Archivum

majus 17. - oktober 8.

<<< Vissza >>>

Október 13. A Guitar World amerikai újság 2004 december havi, már kapható számában összeállította a valaha volt 100 legrosszabb gitárszólót. A listát a Poison 1991-es "Guitar Solo" nevű próbálkozása vezeti, a 29. helyen pedig a Maiden Fear Is The Key című száma áll.
Nem tudom, Ti hogy vagytok vele, de ez azért már szinte kötelezően kijárt egy ekkora életművel büszkélkedhető bandának.
Cikket közöl erről az index.hu. A Maidenfans.comról pedig letölthető a teljes lista.

Október 8. Újabb hónap telt el.

Kiadták az új DVD-t és a Run To the Hills, a maiden életét bemutató könyvsorozat is újabb kötethez érkezett. Új nyereményjátékkal jelentkezett a Maiden.com.
Nyerj egy dedikált fényképet!
Ez úttal egy fekete-fehér, dedikált Maiden fotót lehet nyerni ennek a kérdésnek a megválaszolásával: melyik dalban szerepel az a sor, hogy "I only dream in black and white"? A választ október végéig a webmaster@ironmaiden.com címre küldjétek, ügyeljetek, hogy a levél tárgya feltétlenül "Photo Competition" legyen!

Augusztus 23. Vééége.... a nyárnak. De még van egy kicsi belőle, élvezzétek ki! Hogy nem került fel ide több új, üzenet az csak megtévezstésül szolgált. Időközben ugyanis a Fear Of The Dark, Dance Of Death, Brave New World fejezetekkel együtt él az menüpont! Más: a című fejezetben érdekes dolgokat olvashattok a különböző dalok eredetéről, hátteréről.
Hmm és egy van itt egy halom bass tab is az asztalomon, feldolgozás alatt....;)
A jövőben ez a rész az együttesről szóló híreknek ad majd helyet. Az oldallal kapcsolatos infókat máshol láthatjátok majd. Remélem mindneki élvezte a nyaralást és részt vett az Eddie Watch Competitionben. Viszlát!

Július 17. Szevasztok! Gondolom rendesen eluntátok magatokat az oldalt illetően, de itt a folytatás! Végre minden dologgal végeztem, Peddie is egy csomó cuccot helyezett kilátásba ( figyeled ezt a Pilinszky szintű tömörítést? ) szóval végre magasabb sebességbe kapcsolhatunk. Kezdésként megpróbálom megtisztítani az oldalt a hibáktól. Ennek első jeleként helyére került ez a bazi nagy IRON MAIDEN link, a következő lépésként pedig frameteleníteni fogom az egész hóbelebancot. Ezek után végre sor kerülhet a diszkográfia is. Ez volna a nagyon közeljövőre kitűzött program.
Fontos! A fordítások közt javításokra került sor!

Az oldalt le-letöltögettétek eddig is. Ez látszott a gyenge, ( ám létező statisztikából ). Szívesen vennénk ha hozzá is szólnátok a dolgokhoz. Az Üzenőfal rátok vár!
Na Viszlát!

Június 3. Nem tudtam megállni és felraktam a kedvenc Maiden winamp skinemet az Egyéb menüpontba

Június 1. Egy kicsit színesedtünk. Viszont jódarabig ez lesz az utolsó hír az oldallal kapcsolatban. Mostanában egyéb elfoglaltságok( ejtsd:érettségi) miatt nemigen érünk majd rá az oldal további fejlesztésére, de ez csak szünet, nem végleges megállás. Utána mindent megcsinálunk;)

Május 25. Az oldal lassan, de biztosan épül. Sajnos némi problémák akadtak a kódolással, ami egy kicsit eltolja a Diszkográfia menüpont feltöltését. Legyetek türelmesek, ha egyszer készen leszünk, megéri majd idelátogatni.Ígérem:) Szeretnénk a grafikus menürendszer előtt az állandó tartalmat rendbetenni: diszkográfia, galéria ilyesmi, utána jönnének majd a cikkek, és egyéb írások.
Addig is, amig nem fut teljes kínálattal az oldal, nézzetek körbe az oldalon. Ajánlom figyelmetekbe a fordításokat.
Viszlát

Május 17. Jelenleg épp egy készülő Iron Maiden website kellős közepén állsz. Remélhetőleg e helyett a bamba fekete lap helyett hamarosan igazi tartalommal szolgálhatunk. Úgy mint elsőrangú és kevésbé kiváló fordítások, katalógusok és ha minden klappol esetleg pár Maiden szám is helyet kaphat.
Addig is, mit mondhatnék? Harcra fel és sűrűn nyüstöljetek minket az oldal mihamarabbi befejezésére.

Up The Irons!

Ide, vagy az oldalsó menüben a kukacra kattintva írhatsz nekünk

<<< Vissza >>>

ÚJRATÖLT
IronMaiden.uw.hu
2004.