IronMaiden.com

Udvozollek az Iron Maiden szentelyben


Dance Of Death Tour 2003 Debrecen; Bruce Dickinson rádió műsor; klippek. Neked melyik kell?

Szeptember 8. Szeptember 9-én a Wigwamban IRON MAIDNEM és Keepers of Jericho koncert!

további infó a http://www.wigwamrockclub.hu/ linken található.

Ha érdekel a Maiden, ha érdekel Dickinson és ha nem szóltak későn, akkor eljössz!!

Mert Eddie Itt lenne!

Arcomsem


Augusztus 27. A Fordításokhoz a Dance Of Death, a Brave New World, és a Virtual XI albumoknál a fordítás ezentúl együtt olvasható az angol eredetivel.

Arcomsem


Augusztus 27. Botrány az Ozzfesten!

Meglehetősen szánalmas produkcióra ragadtatták el magukat SAN BERNARDINO-ban Ozzbornné szevrezésével a "rajongók". A Néhány méterre a színpadtól gyülekező "nézők" egyszerre, jól láthatóan koordináltan elkezdték öngyújtókat-tojásokat-üvegeket hajigálni a fellépőkre. Az előadás után a színpadra rohant Ozzy Osbourne neje, Sharon és lefaszfejezte (törölni kellene?) Dickinsont.

mert: Dickinson korábban kifejezte véleményét az Osbourne klánról és a valóságshowjukról.

A Maiden rajongói egy petíció gyűjtésébe kezdtek, melyben elítélik ezt a fajta magatartást. Maiden eközben elhagyta amerikát és hazatért az Egyesült Királyságba a hétvégi fellépésekre valamint elzárkózik attól, hogy válaszra méltassa a kijelentést.

Arcomsem


Július 22. Sziasztok!

Nemrég fedeztem fel, hogy Dickinson weblapja, a Screamforme.com megújult. Sajnos az új tartalom néhány téren kevesebbet nyújt, mint a korábbi. Épp ezért szerencse, hogy bár nincs belinkelve, a régi diszkográfia is ott van még.
Aki kíváncsi látogassa meg a http://www.screamforme.com/discography/index.asp linket.

Arcomsem


Július 20. Bocsássatok meg, haláleset miatt nem jutottam géphez.

Arcomsem


Június 21. 08/06/2005 Ozzy Osbourne and Nicko Mcbrain launch 21st Century Leaders (21. Századi Vezetők) - A két rock ikon csatlakozott egy olyan nemzetközi hírességekből szerveződött jótékonysági programhoz, melyben a hírességek egyedi csuklópántot terveznek.

Ozzy Osbourne, Nicko McBrain, Slash, Joss Stone, Scissor Sisters és Franz Ferdinand, az újdonsült divattervezők közé tartoznak. Az általuk tervezett csuklópánt eladásából befolyó bevétel teljes összege egy, a hírességek által megnevezett jótékonysági ügyre fordítódik.

A program célja, hogy minimum 3 millió fontot gyűjtsenek a méltányos munkakörülmények megteremtésére a harmadik világban. A csuklópántokra a "remény jelét és üzenetét írták". Megrendelhetőek a http://www.whateverittakes.org/ -honlapon. Darabja Ł2.99.

Arcomsem


Június 19. Sziasztok! A vizsgaidőszak utolsó napjai telnek. Mint láthatjátok a változások szele már megcsapott, hiszen a fooldal már php-ben íródott:)

A Maidennel is kettő azaz kettő (2) nap múlva (ejtsd: kedden) frissítünk. Mindenkinek addig is :) kellemes nyarat!

Arcomsem


Március 18. Új Dickinson albm a láthatáron! Mint ahogy azt sejteni lehet, amint Roy Z végzett a Judas Priest Angel of Retribution című albumával, hozzáláttak az új Dickinson szólólemez elkészítéséhez. Az új album neve Tyranny Of Soul lesz, megjelenését május 23-ra ígérik. Már az első szólóalbumnál,a Balls To Picasso-nál ott volt gitárosként Roy Z. A mostani lemezt a Chemical Wedding (1998) méltó folytatásának szánják.
‘Aggódtam, hogy nem tudom majd követni a ...Wedding-et ami egy fontos önkifejezés volt számomra Nagyon keménynek keleltt lennie , ami lett is, de mindemellé egy pár másféle elemet is bedobtunk a mixbe'

A dal születésének körülményei és jellemzőek Dickinsonra. A dalszövegeket a Maiden turnék alatt írta, a felvételek Roy otthonában készültek, ahol mindössze 1! ágy volt. Az öszes gitárt Roy Z szólalatta meg, míg a billentyűsökért eg titokzatos nevű Maestro Mysterioso volt a felelős aki e-mailen! keresztül tartotta a kapcsolatot a "banda" másik két tagjával.

Január 25. Az Ironfullon most olyat találtok, amit eddig biztosan nem hallottatok. Bruce Dickinson Rock Showja a BBC 6 os csatornáján, a születésnapi adás! Letölthetitek a Ironfullról. Sziasztok!
Up The Irons!

Január 23. Hát nem sokat írtam ide, igaz? Nem is írok most se sokat, csak pár szót, ha szabad. Megnyitottuk az IronFullt. A http://ironfull.atw.hu címen 500 Megabájt áll a rendelkezésünkre. A kalandos életű Dance Of Death is ott kapott helyet, mint ahogy a Be Qucik Or Be Dead videóklipp is. Remélem még az ínyencek is elégettek lesznek, kellemes töltögetést!
Majd elfelejtettem, a szervereken az uw karbantartási munkáltok miatt letiltotta az egy megánál nagyobb letöltéseket, tehát innen szinte semmit nem szedhettek le legalább a jövőhétig. De sebaj, ott az Ironfull :)
Up The Irons!

Letöltes
Dance Of Death Tour 2003 debreceni koncertje!
December 5. Na mit hoz holnapra a Mikulás? Népszavazás végeredményt:) A Tévében úgy is csupa érdekes dologról esik szó, úgymint egy génkezelt fóka megerőszakolta kisnyugdíjas gazdáját és hogy Tommyboy vagy Alexa (van ilyen? biztos) szexisebb-e a maga nemében.No és persze a hét eseménye Csisztu vs Havas, az utóbbinak úgy is szezonja van most.
Ilyen izgalmak mellett a vizsgaidőszak fenyegető közelsége már-már délutni babazsúrnak tűnik. A kihúzásra játszó mindennapi Maiden rajongónak nem marad más választása. minthogy kedvenc zenekara zenéjébe merülve bódítsa el az agyát, amig jobb idők nem jönnek.
Az Iron Maiden Holdings beindította a pénznyerő gépezetet (párdon, eufenisztikusabban fogalmazva: újabb élményekkel akarja meglepni a rajongókat:) ) Január 3-ra időzítve piacra dobták az The Number Of The Beast Singlet. Ami új az eredetihez 82-es kiadáshoz képest, az a két felvétel a Clive Burr jótékonysági koncertről (Brixton akadémia, 2002). Ezenkívül exclúzív promó videó 82-ből és koncert videó Brixtonból.A korlátozott példányszámban megjelenő korong mellé Derek Riggs által dedikált borítót kaphat a szerencsés. Az maiden.com-on olvashattok még róla.

S láss csodát:) Dickinson Masters Of Rock című rádióműsora újra indul a BBC 2-es adóján. A csütörtökön, kilenckor sugárzott adás első témája a KISS lesz. A régebbi adások úgy néztek ki, hogy zenéltek egy kicsit, zenélt, rock hírek, újdonságok. Dickinson sztorizgatott,aztán bejött egy vagy két vendégzenekar akinek az éppen megjelenő lemez és/vagy évfordulója volt. Jó három órás adások voltak ezek.

Remélem nem nyúlt el nagyon. Hamaroan beindítjuk a turné rovatunkat is, amiben a régi koncertkörutak mellett nyomon kísérjük 2005. egyik legfontosabb rockzenei eseményét, a nyári Maiden túrnét.

Remlem nem voltam nagyon hosszú, s bocs az elmaradásért, én is csak emberből vagyok:)
Sziasztok!

November 12. Hogy telik az idő, nemde? Lássuk csak, mi is történt velünk. A Maiden gőzerővel készül az új turnéval. Új verenyt hírdettek meg a maiden.comon. (AMi jó), ami rossz, az az hogy már megint nem mi nyertük az előzőt:(.
Dani, lelkes fórumozónk beküldött egy Iron Maiden élettörténetet, amit a menüpontban olvashattok el. Ezúton köszönöm Daninak a fáradozásait. Na, további jó Maidenezést! UP THE IRONS!

Nyerj egy Posztert!
Melyik országban fekszik Stockholm? Ennek a kérdésnek a megválaszolásával egy Edward The Great Stockholm tour posztert nyerhetsz. A választ november 10-éig a webmaster@ironmaiden.com címre küldjétek, a tárgy: "Poster Competition "

Október 23. A Forradalom napja. Ezen a szép munkaszüneti hétvégén a maiden.com következő híreit kommentáljuk:

2005. nyarán túrné! Egyenlőre csak a június 25-ei párizsi (Parc Des Princes Stadium), a július 9-i gotheborgi (svéd,Ullevi Stadium) és a "Hartwall Arena"-ban megrendezett helsinkii koncert (július 6.)időpontjai nyílvánosak.
Különösen figyelemre méltó a párizsi koncert, amelyet "Eddie Rips Up Paris" címre kereszteltek.
Amit a szervezőktől tudni lehet: Smallwood minden idők legnagyobb szabású koncertsorozatáról beszél. A zenei alap gyaníthatóan az Early Days DVD lesz, tehát az első négy album anyaga. A cikkben Dickinson mindennél nagyobbb színpadi életet és hangsúlyozottan ÉLŐ zenét ígér. Smallwood szerint a turné abban is kiemelkedik elődjei közül, hogy ritkán vagy eddig soha nem játszott dalokat !!hallhatunk!! élőben. Csak azt remélem, hogy ezúttal sem hagyják ki kicsiny kis hazánkat. Bánom is én még ha alsópusztán is lesz a koncert, s ha a vesémet is el kell adjam hogy elmehessek, én ott leszek!

Up The Irons

<<< archívum >>>

ÚJRATÖLT
IronMaiden.uw.hu
2004.